· 

Documenten en bedenkingen

Ik zal het de uitgestelde blog noemen, het opnieuw overlopen van alle documenten die we op het moment van de uitgave van het boek in handen hebben. Documenten die op het moment van bemachtiging of overhandiging nietszeggend en onschuldig bleken maar later in het grotere geheel een afschuwelijk verhaal vertellen. Laat ik je de kloof aantonen die er gaapt tussen eenvoudig begrijpend lezen van een burger en de interpretatie van hetzelfde document door onze fiscus.

 

De conclusies en vaststellingen die ter sprake gaan komen zijn gebaseerd op informatie mij toegezonden via fora, bronnen bij overheidswebsites en documenten die in de loop van 10 jaar door diverse personen en diensten gewild of ongewild naar ons toe zijn gezonden.

 

Verder zijn er nog een groot aantal open vragen waarvoor we via de fiscus hoopten op antwoorden, hier staat de teller tot op vandaag op nul.  Medewerking om klare wijn te schenken vanuit de fiscus zelf is onbestaande.

Jo

Reactie schrijven

Commentaren: 0