· 

Publicatie in het staatsblad

29 juni 2006 

De overname van APM&ed bvba verschijnt in het staatsblad.

 

Voor bedrijven en burgers is het duidelijk, een vennootschap (bvba/rechtspersoon) wordt vanaf dat ogenblik bestuurd door de zaakvoerder die door een algemene vergadering is benoemd.

Voor de fiscus is het een ander verhaal. Die gaat er vanuit dat notarissen gewoon noteren en publiceren wat bedrijven hen vragen. Er is geen enkele controle of dit ook strookt met de werkelijkheid. Het gevolg is dat de fiscus helemaal geen rekening hoeft te houden met de info uit die publicaties, wat maakt dat ambtenaren vaak nalaten om het staatsblad te raadplegen. Dat zal in dit dossier een grote rol spelen.

 

Wetenswaardig: onze overheid heeft elke burger de verplichting opgelegd om de publicaties van het staatsblad te lezen en die naar waarheid te beoordelen. Indien je dit niet doet word je later verantwoordelijk geacht als in die publicaties fouten zijn geslopen (fout gebruik van uw naam, adres, enz…). Even onderlijnen dat er wat betreft deze overname geen fouten zaten in de publicatie in het staatsblad.

Jo

Bijlage:

Publicatie overname in het staatsblad 20201020_20060629 Staatsblad overname APM&ed.pdf

Download
20201020_20060629 Staatsblad overname APM&ed.pdf
Publicatie overname in het staatsblad.
20201020_20060629 Staatsblad overname AP
Adobe Acrobat document 159.8 KB

Reactie schrijven

Commentaren: 0